Salland Groep staat voor flexibilisering van arbeid

Salland Groep is een netwerkorganisatie op het gebied van personeelsdiensten, hierbij hebben onze klanten altijd te maken met specialisten met jarenlange en aantoonbare ervaring. Salland Groep heeft een vooruitstrevende blik en volgt alle ontwikkelingen die betrekking hebben op personeel en arbeid nauwlettend op de voet. Salland Groep wil bijdragen aan de flexibilisering van arbeid bij bedrijven!

Salland Groep is de overkoepelende organisatie van diverse BV’s in Raalte die zich bezighouden met personeelsdiensten. De onderneming die wellicht het meest bekend is in de regio is Uitzendbureau Salland, dit bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met alle activiteiten die betrekking hebben op uitzenden, payrolling en detachering. Salland Groep staat voor het uitzenden en detacheren van personeel, het aanbieden van opleidingen en het geven van (P&O/HRM) advies aan organisaties.

Om alle ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid te monitoren en deze te vertalen naar een gepaste oplossing voor onze klanten, is besloten de diverse BV’s samen te voegen tot Salland Groep. Salland Groep is een verzameling van verschillende disciplines, die samenwerken om organisaties te voorzien van een totaaloplossing.